Fagure de miere, beneficii si proprietati pentru sanatate

Fagure de miere, beneficii si proprietati pentru sanatate
             Fagurele de miere este construit din ceara produsa de albinele tinere. Mierea este depozitata in celulele din ceara si fiecare celula este acoperita cu capacel de ceara. Fagurele de miere este unul dintre cele mai pure si naturale produse oferite de albine, apreciat atat pentru gustul delicios, cat si pentru beneficiile pentru sanatate
              Beneficii pentru sanatate
  •  Imbunatateste sanatatea orala - mestecarea fagurelui contribuie la curatarea dintilor si a gingiilor. Mierea din fagure are proprietati antibacteriene ajutand la prevenirea infectiilor.
  • Capacelele de ceara prin mestecare elibereaza substante volatile cu efect benefic asupra cailor respiratorii.
  • Sustine sanatatea sistemului digestiv - enzimele naturale prezente in miere pot ajuta la stimularea digestiei prin echilibrarea florei intestinale. 
  • Ceara din fagurele de miere poate fi inghitita in cantitati mici contribuind la motilitatea stomacului.
  • Imbunatateste nivelul de energie - prin continutul ridicat de glucide naturale, fagurele de miere este o sursa excelenta de energie. Poate fi consumat dimineata si inainte de activitatile fizice pentru un impuls natural.
             Contraindicatii
  • fagurele de miere nu este recomandat copiilor cu varsta sub 1 an deoarece exista riscul de botulism infantil
  • persoanele alergice la produse apicole trebuie sa evite consumul de fagure de miere
  • fagurele de miere se inghite dar o cantitate prea mare de ceara poate provoca disconfort digestiv.
Fagurele de miere se pastreaza la temperatura camerei, intr-un recipient inchis, ferit de razele directe ale soarelui.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!